Niels Haarbo-Nygaard

Tandlæge Født i 1971 i Nuuk og uddannet Tandlæge fra Tandlægeskolen i Århus i 2001. Har arbejdet i privat praksis i DK fra 2001 til 2003, hvorefter han tog hjem til Nuuk og åbnede klinikken. Niels brænder for alle facetter af tandlægefaget og varetager alle klinikkens implantatbehandlinger samt større operationer. Han er tillige tilknyttet Sana, som tilkalder Niels for behandling af kæbefrakturer. Niels har mange års erfaring i større rekonstruktions behandlinger, hvor hele tandsættet genopbygges efter f.eks. tand tab eller udtalt slid. Niels tager kontinuerligt på efteruddannelse så den faglige og teknologiske viden er up-to-date. Niels er medlem af Rotary, hvor han for tiden er ansvarlig for youth exchange og er Ex-Tabler. Han har været med til at opstarte NIF. I fritiden er Niels glad for at benytte sig af den storslåede natur og jagt, fiskeri, hytteliv, sejlads og ski/snowboard står på dagsordnen.

Susanne Wallbohm

Tandlæge Født i 1972 i Paamiut og uddannet  fra Tandlægeskolen i Århus i 2003 og har arbejdet i privat praksis i DK fra 2003 til 2006. Susanne har arbejdet på klinikken siden 2006 og hun lægger en stor ære i omhyggelighed i sit arbejde. Det glæder hende at lave håndværk i høj kvalitet, og hun finder det vigtigt, at behandlingen foregår i en tryg og uhøjtidelig atmosfære, hvor der også er plads til et godt grin. Er du en af dem, der har det lidt svært ved at gå til tandlæge, vil det kunne hjælpe dig at gå til regelmæssige besøg hos Susanne, hvor du vil opnå at slappe mere af og føle dig tryg ved at gå til tandlæge.

Karen Haarbo-Nygaard

Specialtandlæge i Ortodonti Født i 1973 i Randers og uddannet Tandlæge fra Tandlægeskolen i Århus i 1999 og efterfølgende Specialtandlæge i Ortodonti fra Tandlægeskolen i Århus fra 2004. Karen har arbejdet i privat praksis og som filialklinikleder i den kommunale tandpleje i DK inden hun specialiserede sig inden for Ortodontien/ Tandregulering. Herefter arbejdede hun i nogle år i DK i en større kommunal tandpleje i DK samt som underviser på Tandlægeskolen i Århus “Clinical assistant professor” og kom sideløbende til Grønland på vikarbasis, for i 2007 at flytte til Nuuk på permanent basis. Karen har afholdt mange kurser inden for forskellige facetter af ortodontien og skrevet sin specialistafhandling om Invisalign. Karen tager regelmæssigt på kurser og kongresser og fungerer som censor ved Specialtandlægeuddannensen (ansat af Sundhedsstyrelsen). Karen har været tilknyttet Grønlandstandplejen i mange år, men valgte i 2016 at hellige sig privat praksis samt kommunal tandpleje i DK. Karen er vild med at behandle både børn og voksne, som ønsker at opnå et mere velfungerende bid og et smukkere smil. Hun har mange års erfaring med at behandlingerne forløber så effektivt som muligt og vægter at behandlingerne foregår i en tryg og hyggelig atmosfære. Karen er medlem af Ladies Circle, Nuuk og har siddet i bestyrelsen for den selvejende institution Mikisoq i mange år. Karen er desuden formand for Tandlægeforeningen, Region Grønland. Karen har arbejdet som frivillig tandlæge i Israel, Chile og DK, hvor hun er aktiv i “Børsterne” som frivillig tandlæge for hjemløse. I fritiden er Karen glad for at være sammen med familie og venner og nyde årstidens muligheder for fælles oplevelser.

Nina Motzfeldt Jensen

Receptionist Født i 1967 og uddannet klinikassistent i 1988 i Nuuk og har arbejdet på klinikken siden 2016. Nina sidder primært i receptionen, hvor hun servicerer alle med stort overblik og et smil på læben. Hun er god til at multitaske, har erfaring fra bla. en lederstilling i den offentlige tandklinik og hun har en periode været selvstændig med tøjbutik.  Nina Trives med travlhed og er med til at skabe en god stemning i venteværelset.

Hulda Platou

Klinikassistent Født i 1966 og uddannet klinikassistent i 1994 og har arbejdet på klinikken siden 2008. Hulda trives bedst når alle omkring hende har det godt - både patienter og kolleger. Hun er glad for at hjælpe andre og har bred erfaring som klinikassistent ved både almindelige tandbehandlinger og mange år både i forbindelse med kirurgi og på tandreguleringsklinik. Hulda har derudover arbejdet som tolk i sundhedsvæsenet i 3 år og er god til at forklare omkring behandlingerne så det bliver let forståeligt. Hulda er hurtigttænkende og løsningsorienteret og har hjertet på det rette sted.

Sofie Lyberth Danielsen

Klinikassistent Født i 1968 og uddannet klinikassistent i Nuuk i 1990 og har arbejdet på klinikken siden 2007. Sofie brænder for at assistere ved alle former for tandbehandling og er særlig glad for den kirurgiske side af tandlægefaget. Hun er dygtig til at danne sig et overblik over hvad der er behov for, for både patient og behandler og god til af forudse de næste skridt i behandlingen. Hun arbejder selvstændigt med stor grundighed og glæder sig over at de de forbedringer, som behandlingerne giver for patienterne. Børn har en særlig plads i Sofies hjerte. Hun er meget orienteret hen imod samarbejde hvor hun gerne giver et ekstra nøk, og er kendt for sin store omsorgs for såvel patienter og kolleger og for sin hjertelige latter.

Astrid Geisler

Klinikassistent Født i 1991 i Sisimiut. Hun er uddannet på Syddansk erhvervsskole i Odense, og har arbejdet på den offentlige tandklinik i Ilulissat før hun flyttede til Nuuk. Astrid er glad, vellidt, rolig og grundig og hjælper gerne både personale og patienter. ud over patientbehandling er hun også gald for laboratorie arbejde.  Hun er ikke bange for nye tiltag og hun går på med krum hals, når ny teknologi indføres. fritiden bruger hun sammen med sin familie, hun er glad for at være i naturen og for at læse bøger.Malene Malmgreen Pedersen

Tandplejer Født i 1972 i Nuuk. hun er uddannet klinikassistent i Grønlandstandplejen i 1994 (sammen med Hulda), og uddannet tandplejer fra SKT København i 2000. Hun har arbejdet med ortodonti/tandregulering siden 2001. Malle elsker tandregulering. Det, at få lov til at følge behandlingerne fra start til slut, og dermed se den forandring patienterne går igennem, giver en stor tilfredsstillelse og glæde i hverdagen. Malle har en stor teoretisk og praktisk viden indenfor alle facetter af ortodontien, er løsningsorienteret og er meget vellidt af patienter, forældre og kolleger. Hendes altid gode humør og energiske væremåde smitter af på alle omkring hende.